CASH-EXPERT.ES CASH-EXPERT EU TEL. +34 91 330 51 35
RADNO VRIJEME: PON-PET 08:00-19:00 SUB 09:00-15:00

Za kvalitetno provedeno vrijeme s najdražima neće vam biti potrebno mnogo novca, već samo malo kreativnosti i planiranja unaprijed!

Pročitaj više

Otkrijte kako postaviti temelje za financijsku neovisnost koja vam omogućuje da uživate u zasluženom odmoru ranije nego što ste mislili!

Pročitaj više

Otkrijte kako digitalizacija financijskih usluga, a posebno online mikro zajmova, olakšava pristup sredstvima i poboljšava korisničko iskustvo.

Pročitaj više

Financijska stabilnost je rezultat pomnog planiranja i upravljanja osobnim financijama. Otkrijte korake potrebne za stvaranje čvrste financijsku osnove.

Pročitaj više

Provjerite kako mikro zajmovi mogu utjecati na kreditni rezultat i kako ovaj utjecaj možete iskoristiti u svoju korist.

Pročitaj više

Veći rizik znaći i veći mogući povrat, stoga je potrebno pronaći oblik investiranja koji odgovara vašim mogućnostima i očekivanjima. Saznajte više!

Pročitaj više

Bez obzira na vašu trenutnu financijsku situaciju, prateći ovih sedam koraka možete stvoriti čvrst temelj za financijski sigurniju budućnost. Saznajte više!

Pročitaj više

Cijene na Jadranu rastu iz godine u godinu pa financiranje ljetovanja mnogima postaje sve veći problem. Otkrijte nekoliko načina kako jeftino putovati!

Pročitaj više

Otkrijte što su brze pozajmice, kako do njih, koje je uvjete potrebno zadovoljiti za njihovu realizaciju te koliki su iznosi i rokovi otplate u pitanju.

Pročitaj više

Kako do dodatne zarade i kako početi zarađivati od kuće pitanja su na koja odgovaramo u blogu. Otkrijte naših nekoliko ideja i savjeta!

Pročitaj više

Tražite brz način za posudbu novca? Pročitajte naše savjete za gdje do novca i listu Top 5 načina kako doći do novca brzo i lako.

Pročitaj više

Cijene namirnica, goriva, režija i drugih proizvoda i usluga su u porastu, čime raste i potreba za smanjenjem potrošnje kućnog budžeta. Saznajte više!

Pročitaj više
INFO: +34 91 330 51 35
INFO: +385 1 5507 755