CASH-EXPERT.ES CASH-EXPERT EU TEL. +34 91 330 51 35
RADNO VRIJEME: PON-PET 08:00-19:00 SUB 09:00-13:00

Kako do brze online pozajmice?

07.07.2023. Cash Expert

Situacije u kojima nam je potrebno nešto više novca nego što trenutno imamo na raspolaganju povremeno se dogode gotovo svakome. Kad je riječ o iznenadnim troškovima poput popravka automobila ili kvara u kućanstvu, pokrivanja hitnih medicinskih troškova ili nečeg sličnog, obično nemamo na raspolaganju puno vremena za čekanje, pa klasični načini financiranja, poput kredita u banci, nisu idealna opcija.   

Srećom, ipak postoje alternativni načini kako brzo doći do dodatnih financijskih sredstava, a jedno od najpraktičnijih i najbržih rješenja su brze online pozajmice, odnosno mikro zajmovi. 

U nastavku otkrivamo kako doći do ovakvih zajmova, koje je uvjete potrebno zadovoljiti za njihovu realizaciju te koliki su iznosi i rokovi otplate u pitanju.

Kako izgleda proces predavanja zahtjeva za mikro zajam?

Cash-Expert pruža mogućnost brzog i jednostavnog dobivanja mikro zajmova putem interneta, bez potrebe za odlaskom u fizičku poslovnicu. Proces predavanja zahtjeva za zajam je vrlo jednostavan i brz, a možete ga obaviti iz udobnosti vlastitog doma. 

Posjetom službenoj web stranici, pronaći ćete obrazac za registraciju. Potrebno je unijeti svoje osobne podatke, kao i učitati nekoliko osnovnih dokumenata. Nakon registracije, možete odabrati iznos zajma te odrediti željeni rok otplate, kao i broj rata za otplatu. Zahtjev će potom biti razmotren, a po njegovom odobrenju će novac biti prebačen na vaš račun istog dana. 

 

Koji su uvjeti za ovakve zajmove?

Jedna od prednosti mikro zajmova, odnosno online pozajmica, je to što ne morate ispunjavati zahtjevne uvjete kao u slučaju predavanja zahtjeva za kredit u banci. 

Potrebno je da budete punoljetna osoba s redovitim primanjima i otvorenim tekućim računom u banci. Važeća e-mail adresa i kontakt broj također su potrebni kako bi vas se moglo kontaktirati. Jedina dokumentacija potrebna za predavanje zahtjeva za mikro zajam je: 

  • obostrana fotografija osobne iskaznice,
  • selfie s prednjom stranom osobne iskaznice,
  • fotografija kartice tekućeg računa s vidljivim imenom i prezimenom, te IBAN-om računa,
  • promet po tekućem računu za zadnjih 60 dana,
  • zadnja platna lista poslodavca, odnosno odrezak od mirovine.

Dakle, nije potrebna opširna dokumentacija, kao ni dugo čekanje na odobrenje jer se cijeli proces odvija brzo i jednostavno putem interneta.

 

 

Koji je iznos mikro zajma i koliki je rok otplate?

Kao što im i samo ime kaže, mikro zajmovi dolaze u manjim novčanim iznosima jer su zamišljeni kao pomoć u hitnom pokrivanju nepredviđenih troškova, kada situacija ne dopušta da čekate iduću plaću ili mirovinu. 

Cash Expert online mikro zajmovi dostupni su u iznosima između 50,00 € i 2.700,00 €

Rok otplate također može biti prilagođen vašim mogućnostima i preferencijama, pa tako možete odabrati rok između 15 dana i 180 dana, to jest 6 mjeseci. Ovisno o visini zajma, postoji i mogućnost otplate zajma od jedne do 6 rata

Praktično i brzo rješenje za iznenadne troškove

Mogućnost dobivanja online pozajmice ili mikro zajma pruža praktičnost i olakšanje u situacijama kada su hitno potrebna dodatna financijska sredstva. Uz opciju online pozajmice ili mikro zajmova, dolazak do dodatnih novčanih sredstava postaje brži i praktičniji nego ikad prije. 

Kroz jednostavan postupak registracije i podnošenja zahtjeva, zajam možete dobiti vrlo brzo, a novac će biti prebačen na vaš tekući račun u roku od nekoliko sati nakon odobrenja zahtjeva pa će ovaj oblik financiranja biti sjajno rješenje onda kada vam je to zaista potrebno.

Saznajte više o Cash-Expert mikro zajmovima. 

Recent post

INFO: +34 91 330 51 35
INFO: +385 1 5507 755