CASH-EXPERT.ES CASH-EXPERT EU TEL. +34 91 330 51 35
RADNO VRIJEME: PON-PET 08:00-19:00 SUB 09:00-15:00
Kovanice na hrpi - Kako do brze online pozajmice?

Kako do brze online pozajmice?

07.07.2023. Cash Expert

Situacije u kojima nam je potrebno nešto više novca nego što trenutno imamo na raspolaganju povremeno se dogode gotovo svakome. Kad je riječ o iznenadnim troškovima poput popravka automobila ili kvara u kućanstvu, pokrivanja hitnih medicinskih troškova ili nečeg sličnog, obično nemamo na raspolaganju puno vremena za čekanje, pa klasični načini financiranja, poput kredita u banci, nisu idealna opcija.   

Srećom, ipak postoje alternativni načini kako brzo doći do dodatnih financijskih sredstava, a jedno od najpraktičnijih i najbržih rješenja su brze online pozajmice, odnosno mikro zajmovi. 

U nastavku otkrivamo kako doći do ovakvih zajmova, koje je uvjete potrebno zadovoljiti za njihovu realizaciju te koliki su iznosi i rokovi otplate u pitanju.

Kako izgleda proces predavanja zahtjeva za mikro zajam?

Cash-Expert pruža mogućnost brzog i jednostavnog dobivanja mikro zajmova putem interneta, bez potrebe za odlaskom u fizičku poslovnicu. Proces predavanja zahtjeva za zajam je vrlo jednostavan i brz, a možete ga obaviti iz udobnosti vlastitog doma. 

Posjetom službenoj web stranici, pronaći ćete obrazac za registraciju. Potrebno je unijeti svoje osobne podatke, kao i učitati nekoliko osnovnih dokumenata. Nakon registracije, možete odabrati iznos zajma te odrediti željeni rok otplate, kao i broj rata za otplatu. Zahtjev će potom biti razmotren, a po njegovom odobrenju će novac biti prebačen na vaš račun istog dana. 

Online - Kako do brze online pozajmice

 

Koji su uvjeti za ovakve zajmove?

Jedna od prednosti mikro zajmova, odnosno online pozajmica, je to što ne morate ispunjavati zahtjevne uvjete kao u slučaju predavanja zahtjeva za kredit u banci. 

Potrebno je da budete punoljetna osoba s redovitim primanjima i otvorenim tekućim računom u banci. Važeća e-mail adresa i kontakt broj također su potrebni kako bi vas se moglo kontaktirati. Jedina dokumentacija potrebna za predavanje zahtjeva za mikro zajam je: 

  • obostrana fotografija osobne iskaznice,
  • selfie s prednjom stranom osobne iskaznice,
  • fotografija kartice tekućeg računa s vidljivim imenom i prezimenom, te IBAN-om računa,
  • promet po tekućem računu za zadnjih 60 dana,
  • zadnja platna lista poslodavca, odnosno odrezak od mirovine.

Dakle, nije potrebna opširna dokumentacija, kao ni dugo čekanje na odobrenje jer se cijeli proces odvija brzo i jednostavno putem interneta.

 

Laptop - Kako do brze online pozajmice

 

Koji je iznos mikro zajma i koliki je rok otplate?

Kao što im i samo ime kaže, mikro zajmovi dolaze u manjim novčanim iznosima jer su zamišljeni kao pomoć u hitnom pokrivanju nepredviđenih troškova, kada situacija ne dopušta da čekate iduću plaću ili mirovinu. 

Cash Expert online mikro zajmovi dostupni su u iznosima između 50,00 € i 2.700,00 €

Rok otplate također može biti prilagođen vašim mogućnostima i preferencijama, pa tako možete odabrati rok između 15 dana i 180 dana, to jest 6 mjeseci. Ovisno o visini zajma, postoji i mogućnost otplate zajma od jedne do 6 rata

Praktično i brzo rješenje za iznenadne troškove

Mogućnost dobivanja online pozajmice ili mikro zajma pruža praktičnost i olakšanje u situacijama kada su hitno potrebna dodatna financijska sredstva. Uz opciju online pozajmice ili mikro zajmova, dolazak do dodatnih novčanih sredstava postaje brži i praktičniji nego ikad prije. 

Kroz jednostavan postupak registracije i podnošenja zahtjeva, zajam možete dobiti vrlo brzo, a novac će biti prebačen na vaš tekući račun u roku od nekoliko sati nakon odobrenja zahtjeva pa će ovaj oblik financiranja biti sjajno rješenje onda kada vam je to zaista potrebno.

Saznajte više o Cash-Expert mikro zajmovima. 

INFO: +34 91 330 51 35
INFO: +385 1 5507 755