CASH-EXPERT.ES CASH-EXPERT EU TEL. +34 91 330 51 35
RADNO VRIJEME: PON-PET 08:00-19:00 SUB 09:00-15:00

Stiže Crni petak: kako doći do najboljih ponuda?

Popusti i kupovina - Stiže Crni petak: kako doći do najboljih ponuda?

Stiže Crni petak: kako doći do najboljih ponuda?

14.11.2022. Cash Expert

Svake godine brojne trgovine tijekom zadnjeg petka u studenom nude posebno niske cijene na svoj asortiman. Ovaj dan naziva se Crni petak ili Black Friday, a u 2022. obilježava se u petak 25. studenog. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta koji bi vam mogli pomoći da u ovom periodu dođete do najboljih ponuda i tako ostvarite velike uštede!

Napravite popis proizvoda koji su vam potrebni

Planiranje je uvijek ključ uspjeha, a to vrijedi i za dobro odrađen shopping za Crni petak. Unaprijed razmislite o proizvodima koji su vam potrebni, a čiju kupnju već neko vrijeme odgađate zbog njihove cijene. Popusti ne traju dugo pa je dobro znati koje trgovine trebate posjetiti kako biste iskoristili priliku za kupnju po nižoj cijeni. Sastavljanje popisa dobar je način za sprječavanje impulzivne kupnje proizvoda koji vam možda uopće ne trebaju, ali su vam privukli pažnju zbog značajno snižene cijene. Stoga, ako proizvod nije na popisu, dobro razmislite je li vam stvarno potreban.

Ne čekajte do Crnog petka, popusti kreću i ranije

Iako se naziv ovog “shopping blagdana” veže samo uz jedan dan, brojne trgovine s popustima kreću puno ranije. Ne čekajte do Crnog petka, već s istraživanjem najboljih ponuda krenite prije kako se proizvodi koje planirate kupiti ne bi rasprodali. Početak popusta ovisi od trgovine do trgovine - neke će imati posebne ponude tijekom cijelog mjeseca, dok će kod nekih to biti samo nekoliko dana prije.

Rasprodaja - Stiže crni petak - kako doći do najboljih ponuda

 

Pratite trgovine na društvenim mrežama

Ako ne želite posjećivati web trgovine ili fizička prodajna mjesta svako malo u periodu prije Crnog petka, najbolje što možete učiniti je zapratiti trgovine na društvenim mrežama kako biste čim prije bili informirani o početku popusta. Na ovaj način spriječit ćete da vam najbolje ponude promaknu i da se proizvod koji željno iščekujete rasproda.   

Iskoristite ovu priliku za uštedu

Kao što smo pisali u savjetima za uštedu prilikom online kupnje, posebni periodi u godini, kao što su Crni petak, početak ljeta i razdoblje oko Božića, idealne su prilike za ostvarivanje ušteda. Ovo posebno vrijedi za veće kupnje, primjerice kupnju televizora, mobitela ili namještaja. Iako mnogi još ne razmišljaju o kupnji božićnih poklona za obitelj i prijatelje, Crni petak je savršeno vrijeme i za to.

Ako znate da vas u bliskoj budućnosti očekuje konkretnija kupnja, nemojte propustiti ovu šansu da platite čim manju cijenu i tako uštedite novac za druge stvari. Kao pomoć u financiranju, brza i praktična opcija su mikro zajmovi s rokom otplate do 180 dana, dostupni u svega par klikova.

Cyber monday - Stiže crni petak - kako doći do najboljih ponuda

 

Ne zaboravite na Cyber Monday

Ako vam je kojim slučajem promakla prilika za shopping na Crni petak, znajte da vas prvi ponedjeljak nakon njega očekuje Cyber Monday. Iako nije jednako popularan, neke trgovine ga koriste kako bi produžile trajanje akcijskih ponuda i u tjednu nakon Crnog petka. Generalno pravilo je da je Crni petak bolji za veće kupnje i kupnju u fizičkim trgovinama, dok biste za Cyber Monday mogli pronaći izvrsne ponude na tehnološke uređaje u web trgovinama, iako strogih pravila o njihovoj razlici nema.

Ukratko, razmislite o onome što morate kupiti, pratite trgovine koje prodaju te proizvode, posebice tijekom druge polovice studenog, i iskoristite ovu priliku za uštede na većim kupnjama. Cash-Expert mikro zajmovi tu su za vas kao pomoć u financiranju ovog isplativog shoppinga!

INFO: +34 91 330 51 35
INFO: +385 1 5507 755