CASH-EXPERT.ES CASH-EXPERT EU TEL. +34 91 330 51 35
RADNO VRIJEME: PON-PET 08:00-19:00 SUB 09:00-15:00
Remote work - Kako zaraditi novac od kuće?

Kako zaraditi novac od kuće?

26.05.2023. Cash Expert

Zarada od kuće zvuči kao vrlo primamljiva ideja, bez obzira na to jeste li trenutno u potrazi za poslom, želite promijeniti trenutni posao ili možda samo tražite izvor dodatne zarade. 

 

Koja god bila vaša motivacija, postoji puno različitih mogućnosti koje bi vam mogle pomoći da zaradite novac od doma, a u nastavku vam donosimo neke od njih. Dio ovih načina za zaradu od kuće zahtijevaju specifične vještine i određenu dozu snalažljivosti s tehnologijom, dok neke od njih mogu obavljati gotovo svi, pa vjerujemo da ćete se sigurno pronaći u nekoj od njih. 

 

Pa krenimo!

Online posao - Kako zaraditi novac od kuće

 

Freelancing - odakle uopće krenuti?

Freelancing je izuzetno popularan način rada od kuće i može biti vrlo unosan. Ovo je idealna opcija za one koji posjeduju određene vještine poput pisanja, programiranja, grafičkog dizajna ili prevođenja

 

Da biste započeli s freelancingom, dostupne su vam dvije opcije - prva (i svakako jednostavnija) iskoristiti postojeće kontakte i pomoću njih započeti rad na određenim projektima. Ako još uvijek nemate kontakte u industriji, bez brige, postoje i alternativni načini!

 

Oni uključuju korištenje online platformi kao što su Upwork ili Fiverr, gdje možete ponuditi svoje usluge i pronaći klijente iz cijelog svijeta koji su u potrazi za freelance radnicima. Važno je izgraditi svoj profil i portfolio kako biste privukli potencijalne klijente i stekli njihovo povjerenje.

Instrukcije i poduke - Kako zaraditi novac od kuće

 

 

Podučavanje učenika i studenata

Savršeno govorite njemački, oduvijek vam je išla matematika ili ste dobivali same petice iz kemije u školi? Ako imate veliko znanje i iskustvo u nekom području i pritom volite rad s ljudima, podučavanje učenika i studenata može biti odličan izvor dodatne zarade

 

Do prvih klijenata obično se dolazi preko poznanstava, a novi će stići preko preporuke, iako svoje usluge možete i oglasiti putem letaka ili možda jednostavnih oglasa na društvenim mrežama. 

Rukotvorine - Kako zaraditi novac od kuće

 

 

Pretvorite hobi u zaradu putem društvenih mreža

Ako u slobodno vrijeme imate hobi poput fotografije, pletenja, izrade nakita ili keramike, možete iskoristiti društvene mreže kako biste pretvorili svoj hobi u izvor dodatnog prihoda. Fotografi za vjenčanja i posebne prigode, kao i jedinstveni pokloni, umjetnine i rukotvorine uvijek su vrlo traženi, pa ako se uklapate u neku od ovih kategorija, mogli biste unovčiti svoj hobi, koji nakon nekog vremena može prerasti i u pravi posao. 

 

Napravite profil na platformama poput Instagrama ili Facebooka, podijelite svoje radove i radite na izgradnji publike. Malim ulaganjem u oglašavanje na ovim platformama lako ćete doći do velike publike koju zanimaju vaši proizvodi. 

Slanje paketa - Kako zaraditi novac od kuće

 

Pokrenite svoju online trgovinu

Pokretanje vlastite online trgovine možda je vremenski i financijski najzahtjevniji način zarade od kuće, ali isto tako i potencijalno najunosniji. Za početak ćete se morati opredijeliti za određenu vrstu robe. Hoće li to biti odjeća, raznorazni gadgeti, maskice i oprema za mobitel ili nešto drugo, odluka je na vama i vašoj procjeni potreba na tržištu. 

 

Izrada vlastite web stranice s web trgovinom zahtijevat će određenu investiciju po pitanju financija i vremena, a kao povoljnije alternative možete koristiti i postojeće platforme poput Njuškala, E-Bay-a ili Amazon-a. Ključ uspjeha bit će marketinške aktivnosti i oglašavanje putem tražilica i društvenih mreža koje će privući kupce u vašu online trgovinu.

Prodaja rabljenih stvari - Kako zaraditi novac od kuće

 

 

Prodajte stvari koje ne koristite

Za razliku od prethodne točke, ovaj način dodatne zarade ne zahtijeva praktički nikakvu investiciju. 

 

Kod kuće sigurno imate stvari koje više ne koristite, a da su i dalje u dobrom stanju - to može biti odjeća, namještaj, tehnologija ili nešto drugo. Umjesto da ih gomilate, možete ih prodati i zaraditi novac od njih. Platforme poput Facebook Marketplace-a i raznih oglasnika bit će vaš put do potencijalnih kupaca i dodatne zarade. Fotografirajte predmete, detaljno ih opišite i postavite ih na platforme po odgovarajućoj cijeni. 

 

Ovo je odličan način da očistite svoj prostor, a istovremeno i zaradite novac. 

 

Mali vjetar u leđa - online mikro zajmovi

Za pokretanje nekih od ovih poslova bit će vam potrebno manje financijsko ulaganje, a Cash-Expert online mikro zajmovi mogli bi pritom biti od pomoći. Naši mikro zajmovi u iznosima do 2.700,00 €, odnosno 20.343,15 kuna dostupni su u svega par klikova na web stranici, a isplaćuju se na račun na isti dan kada zahtjev za zajam bude odobren. 

Brzo, jednostavno i 100% sigurno, bez skrivenih troškova!

 

Zaključak

Zarađivanje novca bez napuštanja udobnosti doma postaje sve češća kako tehnologija napreduje. Freelancing, podučavanje, pretvaranje hobija u izvor prihoda, pokretanje online trgovine i prodaja predmeta koje više ne koristite samo su neke od metoda koje bi vam mogle omogućiti da ostvarite dodatnu zaradu od kuće. Odaberite onu koja najbolje odgovara vašim vještinama, interesima i životnom stilu te uložite malo vremena i truda kako biste izgradili uspješan posao.

INFO: +34 91 330 51 35
INFO: +385 1 5507 755